Cautare

726 de rezultate pentru "gertner augustin alin" (3.43 secunde)
95, alin. ... "Din analiza Raportului comisiei parlamentare privind suspendarea Presedintelui Romaniei, Curtea Constitutionala constata ca domnul Traian Basescu (nu) a incalcat grav prevederile articolului 95, alin.
O fi Curtea Constitutionala "garantul suprematiei Constitutiei" (art.142, alin.1), insa "Parlamentul este organul reprezentativ suprem al poporului roman si unica autoritate legiuitoare a tarii."(art.61,alin.1).
Desi magistratii Judecatoriei Slatina au decis luni rearestarea lui Florin Anghel, zis Ambasador, baiatul lui Bercea Mondial, si a unui prieten de-al sau, Alin Radut Grigore, inculpati in aceeasi cauza, si a dispus emiterea de mandate de arestare pe numele acestora, cei doi sunt de negasit.
254 alin. ... 7 alin 1 din Legea 78/2000, dispunand totodata masura retinerii pentru 24 de ore. Astazi, 08.12.2010, inculpatul urmeaza sa fie prezentat Tribunalului Bucuresti cu propunere de arestare preventiva.
Ulterior, pe 9 mai, Stefanescu si-a sunat un prieten, pe Alin Catrina, si l-a rugat sa declare ca el a condus masina in momentul accidentului. ... Politistul, pentru a justifica emiterea autorizatiei de reparatie cu o zi inainte, a falsificat data declaratiei date de Alin Catrina prin antedatarea acesteia.
De asemenea, vor fi impuse restrictii privind depasirea si se va desfiinta giratoriul temporar care se afla acum la intersectia strazii Aries cu strada Imparatul Traian", a explicat inspectorul de politie Alin Apostol, reprezentantul Politiei Rutiere in Comisia de Sistematizare a Circulatiei Rutiere si Pietonale de pe langa Primaria Craiova.
(2) Conducatorii prevazuti la alin. ... (3) Verificarea medicala si psihologica prevazuta la alin. (1) si (2) se efectueaza In conditiile stabilite prin ordin comun al ministrului sanatatii si familiei si al ministrului lucrarilor publice, transporturilor si locuintei.
Alin Galatescu vorbeste despre relatia pe care o are cu fosta sotie, fiica lui dar si daca planuieste sa se casatoreasca din nou.
Din Comisia pentru statut, alcatuita din 13 persoane, fac parte, intre altii, vicepresedintii PD Vasile Blaga, Ioan Oltean, Radu Berceanu, Cezar Preda si Ioan Onisei, precum si deputatii Augustin Zegrean si Daniel Buda.
Prin vocea deputatului Augustin Bolcas, PRM a sustinut ca, in pofida schimbarii puterii in urma alegerilor din 2004, Romania este condusa si in prezent tot de cabinetul Nastase.
Munca la stat, care pana mai ieri era evitata din cauza salariilor mici, a ajuns acum sa fie ravnita pana si de cei mai competenti. Augustin Fenesan, presedintele Asociatiei Patronilor si Meseriasilor, a explicat aceasta tendinta:
PPRM este total impotriva modificarii legilor referitoare la proprietate prin metoda asumarii raspunderii guvernamentale - metoda pe care Augustin Bolcas a si calificat-o drept "absurda”.
Potrivit Mediafax, anuntul a fost facut de catre presedintele Curtii Constitutionale, Augustin Zegrean. "Legea in intregul sau a fost declarata neconstitutionala", a sustinut Zegrean, intrebat despre decizia judecatorilor in cazul votului uninominal.
Pentru ca in ultima perioada au fost discutii de diverse facturi - ba ca vrem sa ne unim cu liberalii, ba ca vrem sa aderam la Partidul Popular European -, am hotarat sa modificam Statutul pentru ca, in cazul in care exista cineva in interiorul partidului care doreste sa depuna o astfel de motiune, de orientare populara sau de orientare liberala, sa o poata face“, a declarat deputatul PD Augustin Zegrean.
Inca de pe acum, ca urmare a anuntului facut de Augustin Bolcas, se stie ca PPRM nu va vota in favoarea ordonantei.
Desigur, urmariti de bune intentii, am incercat sa aflam si punctul de vedere (credem) al presedintelui PUR, acualmente PC Salaj, Augustin Precup, insa, precum activitatea organizatiei conduse de acesta, nu a fost de gasit.
- Augustin Zegrean, seful CC, despre care unii spuneau ca are aceleasi vederi ca si Basescu, referindu-se insa la strabism, face cunoscut faptul ca se va lua o hotarare in cazul Grebla in cursul zilei de luni.
Conservator Salaj, Augustin Precup, a declarat, in cadrul unei conferinte de presa, ce a avut loc ieri, la sediul partidului, faptul ca PC se opune desfasurarii alegerilor anticipate, motivul fiind perioada grea pe care o parcurge Romania la aceasta ora.
Conservator Salaj, Augustin Precup, a declarat, in cadrul unei conferinte de presa, ce a avut loc ieri, la sediul partidului, faptul ca PC se opune desfasurarii alegerilor anticipate, motivul fiind perioada grea pe care o parcurge Romania la aceasta ora.
pe locul doi la U15 (categoria 70 kg), pe locul trei la U17 (categoria 70 kilograme) si pe locul trei la U20 (categoria 78 kilograme). Tot locul trei au mai obtinut Augustin Balan (U20, 60 kg) si Larisa Staicu (U17, 70 kg).
google-analytics.com